Bel ons

Medewerkers

Bij dierenkliniek Buiten-Mere werken 4 dierenartsen en 6 assistentes. Uiteraard allemaal dierenliefhebbers. Samen vormen wij een enthousiast team dat zich inzet voor de gezondheid van uw huisdier!

Even voorstellen: v.l.n.r.:

  • Soraya
  • Sylvia
  • Cathelijn
  • Cor
  • Lilian
  • Anita
  • Priscilla
  • Annechien

De foto's zijn gemaakt in de Buitenhout, oktober 2010

Dierenartsen

Cor Ebeli (Haarlem). Van jongs af aan vastbesloten om dierenarts te worden. Na 1 jaar in Gent te hebben gestudeerd toch de overstap naar Utrecht kunnen maken en daar in 1990 afgestudeerd. Vervolgens waargenomen en sinds 1992 eigenaar van de praktijk. Opgegroeid met Boxers. Nu in bezit van 1 Border Terriër, 2 Boxers, 1 Maine Coon en 12 cavia's.

Cathelijn Rijnders (Zeist). Na 1 jaar in Antwerpen gelukkig toch ingeloot voor Utrecht en daar haar studie afgemaakt. Sinds 2001 bij ons werkzaam. Opgegroeid met katten, maar nu in bezit van 1 hond en 1 Ijslandse pony.

Lilian Ebeli-Hünen (Sittard). Als middelbare scholier al als vrijwilliger bij het asiel werkzaam. Na afronding van haar studie in Utrecht samen met Cor de praktijk opgebouwd. Van jongs af aan cavia fan. Later (natuurlijk) ook hond en kat. Zij houdt zich vooral bezig met de tandheelkunde. Op dit gebied heeft ze vele nascholingen gevolgd. Daarnaast volgt zij alle konijnen en knaagdieren nascholingen dus voor specifieke vragen op dit gebied kunt u bij haar terecht.

Wendy de Pagter (Den Haag). Al jaren komt zij bij ons als cliënt over de vloer en na haar afstuderen in Utrecht bij ons sinds 2013 werkzaam. Bazin van 4 katten en 1 konijn


 

Assistentes

Anita Kooi met Rhodesian Ridgeback Zuri. Na haar studie voor paraveterinair in Barneveld is zij in 1998 bij ons komen werken. Anita is onze vraagbaak op het gebied van hondengedrag. Heeft u vragen over het gedrag van uw hond, dan kunt u het best een afspraak maken bij haar. In juni 2015 heeft zij bij Dogvision het onderdeel gedragstherapie (5e module) afgerond.
Daarnaast is zij verantwoordelijk voor onze voedingslijn. Zij heeft vele cursussen en nascholingen op dit gebied gevolgd dus ook hierover kunt u met uw vragen bij haar terecht. Bijvoorbeeld op het gebied van verantwoord afvallen en van voedingsallergiën

 

Priscilla van Dolder met American Staffordshire Terriër Shadow. Na afronding van de paraveterinaire opleiding in Barneveld in 2008 is zij bij ons komen werken. Priscilla is onze praktijkmanager. Daarmee is zij bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de werkroosters. Tevens doet zij de jonge honden checks.

Sylvia de Lege met Cavelier King Charles Spaniël Darcy. Sinds 2000 bij ons werkzaam. Voor die tijd was zij gediplomeerd hondentrimster. Daarna heeft zij de opleiding paraveterinair afgerond. Sylvia is verantwoordelijk voor het apotheekbeheer.

 

Soraya Ganzevles met Europese Korthaar Jinx. Na een stage in 2009 bij ons in dienst gekomen en Barneveld afgerond. Daarna heeft zij zich op de tandheelkunde gestort en assisteert zij dierenarts Lilian bij de gebitsbehandelingen. Onze gebitscontroles worden door haar gedaan.  Zij is in 2015 gestart met de opleiding voor kattengedragstherapie en heeft in juni het eerste onderdeel met een 10 afgerond dus dat belooft wat!

Annechien Suir met Entlebucher Sennenhond Amigo. Na een studie informatica aan de universiteit van Amsterdam toch maar de overstap naar paraveterinair gemaakt. Sinds 2009 bij ons werkzaam.  Momenteel volgt zij de opleiding voor gedragstherapie bij katten dus voor vragen op dit gebied kunt u bij haar terecht.

Willemijn Altena (met haar schapen). Na haar opleiding tot paraveterinair heeft ze vervolgens aan de universiteit in Wageningen gestudeerd. Na haar afstuderen op het gebied van probleemgedrag bij honden, is zij in 2011 bij ons komen werken. Zij verzorgt o.a. bij ons de puppy avonden.