Bel ons

Verzekeringen

Net als voor mensen bestaat ook voor dieren de mogelijkheid om ze te verzekeren. Deze ziekte -en ongevallen verzekering is vooral bedoeld om onverwachte hoge kosten op te vangen of langdurige medicatie bijvoorbeeld bij chronische ziekten.

Aangezien vooral in het eerste levensjaar problemen kunnen ontstaan, is het verstandig uw hond of kat gelijk te verzekeren. Als het dier al een ziekte geschiedenis heeft, zal deze moeilijker te verzekeren zijn.

Een paar voorbeelden: Sommige honden ontwikkelen op jonge leeftijd huidklachten ten gevolge van een allergie. Dan is het prettig om te weten dat de consulten, antibiotica, allergietesten en therapie vergoed worden. Deze kosten lopen al snel op naar €500.

Een kat die beschoten wordt door een jongetje uit de buurt moest bij ons geopereerd worden. Kosten van 1e consult, röntgenfoto, narcose, (spoed-)operatie, antibiotica, pijnstillers ed. waren zo'n €500.

Wij hebben goede ervaringen met onderstaande dierverzekering. Verzekeringen verschillen o.a. door het eigen risico per jaar of per claim. Gaat uw dier mee naar buitenland, let dan op of de dekking daar ook compleet is.

Proteq is ondergebracht bij Reaal verzekeringen