Corona update 15 april

Allereerst willen wij u hartelijk bedanken! We hebben de afgelopen weken gemerkt dat iedereen, ondanks de gezondheidssituatie van uw huisdier, begrip heeft voor de noodzakelijke COVID-19 maatregelen! Dankzij uw medewerking zijn onze klinieken en de medewerkers (Buiten-Mere, Blommaart en DCA) nog volledig operationeel.

En omdat we merken dat iedereen zich netjes aan de nieuwe hygiënemaatregelen houdt kunnen we langzaamaan ons zorgaanbod weer uitbreiden. We denken hierbij vooral aan de gezondheidscontroles en vaccinaties voor uw konijn, hond en kat. Dankzij het lekkere weer steken ziektes zoals VHD, Myxomathose en besmettingen met de ziekte van Weil ook weer de kop op. Om een uitbraak van deze ziekten in ons dichtbevolkte landje te voorkomen is preventief vaccineren sterk aan te raden.

Denk ook aan de bescherming tegen de parasieten (teken, wormen, vlooien, maden). Mocht u uw dier willen beschermen maar liever niet naar de kliniek toe komen? Maak dan gebruik van onze bezorgdienst; bestel telefonisch of via de e-mail en wij komen uw bestelling op donderdagmiddag tussen 12:30 en 15:00 uur brengen.

Heeft u vragen over de bescherming van uw huisdier, neem dan gerust contact met ons op.

Namens iedereen nogmaals bedankt voor uw begrip en medewerking!