Het zit in onze aard en onze passie om dienstbaar en zorgzaam te zijn naar niet alleen onze huidige cliënten, maar ook alle verwijspatiënten en nieuwe aanloop. Helaas hebben we gemerkt dat er met het huidige aanbod van patiënten (te) veel druk is komen te staan op onze kliniek en alle medewerkers.

Om te voorkomen dat deze druk een negatieve invloed gaat hebben op de zorg die we kunnen leveren zijn we daarom genoodzaakt om een cliëntenstop in te laten gaan.

Niet alleen hopen we dat de cliëntenstop negatieve effecten van een hoge druk op onze kliniek zal helpen voorkomen. We streven er vooral naar om op deze manier onze trouwe cliënten en hun dieren nog beter van dienst te kunnen zijn.

De cliëntenstop houdt in dat we vanaf maandag 17 mei niet beschikbaar zijn voor nieuwe inschrijvingen.

De enige 2 uitzonderingen zijn:
1. Nieuwe dieren van huidige, loyale en actieve cliënten.
2. Levensbedreigende spoedsituaties.
Natuurlijk bieden we wel graag ee

n alternatief. Wij werken heel nauw samen met 2 zusterklinieken: Dierenkliniek Blommaart en Diergeneeskundig Centrum Almere. Zij zijn beide nog beschikbaar voor nieuwe inschrijvingen. Een bijkomend voordeel is dat sommige van onze dierenartsen als assistentes niet alleen in onze kliniek, maar ook in onze zusterklinieken werken. Schrijft u zich in bij één van deze klinieken, dan kiest u dus voor dezelfde kwaliteit van zorg, kennis en kunde als die u van ons zou verwachten.

Bedankt voor uw begrip,
Team Dierenkliniek Buiten-Mere