Helaas moeten we binnenkort afscheid gaan nemen van ‘onze’ Cor & Lilian. Zij gaan van hun welverdiende pensioen genieten en nemen op 29 mei afscheid van de kliniek.

Lees hieronder de afscheidsbrief van Cor & Lilian.

“Beste Freek, Gillian, Mette, Toffee, Knoepert, Vlokje, Emmie, Bentley en alle andere honden, katten, konijnen, cavia’s, kleine knagers en vogels van Dierenkliniek Buiten-Mere,

Na ruim 28 jaar bijna dag en nacht voor jullie te hebben klaar gestaan, hebben wij besloten om met pensioen te gaan. Per 1 juni stoppen wij met werken.

Zoals jullie waarschijnlijk wel gemerkt hebben, zijn wij de afgelopen maanden steeds minder gaan werken en zijn er een aantal nieuwe dierenartsen bijgekomen. Inmiddels hebben zij het reilen en zeilen in de praktijk leren kennen en staan te popelen om zelfstandig aan de slag te gaan. Oude rotten Wendy en Cathelijn zullen ervoor zorgen dat dierenkliniek Buiten-Mere blijft draaien zoals jullie gewend zijn. Vorig jaar hebben wij het management van de kliniek al overgedragen aan Wendy en we hebben het volste vertrouwen dat de kliniek bij haar in goede handen blijft.

Voorlopig gaan wij thuis genieten van onze vrijheid en onze tijd besteden aan alle interesses waar de afgelopen jaren geen tijd voor was: extra aandacht voor de honden, de kat en de cavia’s, de tuin, alle klussen in huis, wandelen, fietsen, breien, piano spelen, Frans en Spaans leren, cursus bridge en o ja, ook weer eens een boek lezen.

We hebben vanaf het allereerste begin op de Evenaar altijd met veel plezier voor jullie en je baasjes klaar gestaan. In de loop van de jaren is de praktijk steeds verder gegroeid en kwamen er langzaam steeds meer dierenartsen, assistentes en ondersteunend personeel bij. Het is inmiddels een kliniek geworden waar wij heel trots op zijn en wij zijn ervan overtuigd dat, ook zonder ons, de zorg voor jullie gezondheid in uitstekende handen is.

Helaas is het door de Corona-crisis niet mogelijk om een afscheidsfeest te organiseren om jullie persoonlijk allemaal gedag te zeggen. Door middel van deze brief willen we jullie en jullie baasjes het allerbeste wensen.

Veel liefs en goede gezondheid,
Cor & Lilian”