Lees hier enkele ervaringen van de baasjes van onze geweldige patiënten.

“Lieve dierenartsen en assistenten die ook meedenken met de eigenaren van de huisdieren. Nemen echt de tijd en de liefde straalt ervan af!”

“Altijd goed geholpen en netjes geprijsd. Ook na vertrek oude eigenaren (pensioen leeftijd) gaat het vertrouwde team voort zoals het hoort.”

“Zeer goede artsen met geduld en verstand van hun vak.”

“Zeer kundige dierenartsen, enorm aardig personeel! Mijn dieren worden hier altijd behandeld alsof het hun eigen dieren zijn.”

“Fijne mensen, zeer betrokken en uitermate kundig. Al jaren ons vaste adres voor alle huisdieren.”

“Ik kom er inmiddels al bijna 17 jaar denk ik. Altijd de beste service. En uiteraard zijn ze super goed in het werk wat ze doen. Ik ben enorm blij met hun vakkundigheid top 👌” – september 2019

“Voor mijn geen andere!!!
Altijd erg vriendelijk en super lief voor m’n katten!
Ik kom zelf uit Haven en ben wel heel even over gestapt naar 1 dichterbij, maar dat was waardeloos.
Uiteindelijk rij ik er liever wat langer voor, maar ik weet wel zeker dat mijn katten de zorg krijgen die ze nodig hebben.”

“Hele goede dierenartsen, heel professioneel en heel lief voor onze hond en onze katten.
Alleen maar goede ervaringen gehad.”

“Zeer goede service, luisteren goed naar je en hebben het beste met de dieren voor. Belde enkele dagen na een operatie nog eens op om te checken of alles goed gaat 👍🏻”

“Kom er al vanaf 1993 bij deze dierenarts en zeer tevreden. Zijn lief en zorgzaam voor de dieren. Kom er nog steeds met mijn diertjes Super lief, zorgzaam, meelevend team.”

“Hele lieve mensen daar. Ik kwam erheen met mijn overleden kat en daar werd heel lief en zorgzaam op gereageerd, voelde echt het medeleven van de dierenarts. Fijne doktoren daar en een hele lieve assistentes.”

“Fijne praktijk met betrokken en kundige medewerkers! Reëel, nuchter, vriendelijk.”

“Onze hond was plotseling ernstig ziek. We konden gelijk terecht. Er is een echo gemaakt en hij bleek een zeer ernstige, zeldzame hartziekte te hebben. Na een punctie en medicatie heeft hij het wonderwel overleefd. Wij zijn zeer blij en danken jullie uit de grond van ons hart.”

“Fijne artsen die weten wat ze doen begripvol en kundig.”
-februari 2020

“Ik wil jullie enorm bedanken voor de hulp en empathie die wij mochten ontvangen toen we niks anders konden doen dan onze hond laten inslapen. Ondanks dat jullie helemaal vol zaten mochten wij toch na sluitingstijd komen om haar te laten inslapen en om afscheid te nemen. Respect! Dank jullie Wel!”

“Al ruim 8 jaar kom ik hier met verschillende dieren en altijd zeer tevreden. Oprecht vriendelijke en deskundige artsen, er word de tijd voor je genomen en je voelt je geen “nummertje”. De hond gaat er nog steeds met plezier naar toe! Er zijn verschillende artsen met verschillende specialisaties zodat er veel onder 1 dak is. Top praktijk!”

“Betrouwbaarheid, Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde. Heb gisteren mijn maatje Djuna, een bijna 11 jarige boxer laten inslapen. Djuna en ik hebben hierbij veel steun en empathie ontvangen van de arts en medewerksters. Hiervoor ben ik jullie veel dank verschuldigd. Jullie vormen een geweldig team.”

“This vet showed great care and attention whenever we came for a checkup with our cat. Unfortunately we had to euthanise her in the end. It was very nice to receive a handwritten postcard in the mail a few days later wishing us strength. Thank you very much!”

“Ik ben hier nog maar pas voor het eerst geweest met m’n twee jonge poezen.
En ik was heel blij met de goede ontvangst.
M’n poezen waren er ook heel blij mee.”