TandheelkundeTandheelkunde - Dierenkliniek Buitenmere

Een goed gebit is een belangrijk onderdeel van een goede gezondheid. De tandheelkundige behandelingen worden uitgevoerd door dierenarts mevr. Ebeli-Hünen. Zij heeft zich speciaal toegelegd op dit vakgebied. Door vele cursussen van internationale docenten heeft zij de kennis en kunde om het gebit van uw hond, kat of konijn in goede conditie te houden. Ook andere praktijken in Almere kunnen uw hond of kat doorsturen voor een uitgebreidere gebitsbehandeling. Bijvoorbeeld voor totale gebits extracties bij katten of scheurkies extracties bij honden. Wij geven na de behandeling de gegevens weer door aan uw eigen dierenarts.

Net als bij uw eigen tandarts is goede apparatuur voor uw hond of kat natuurlijk essentieel. Zo beschikken wij over digitale tandheelkundige röntgen en uiteraard de nodige boor -en polijst units.

Gebitscontrole

Als u wilt weten of het gebit van uw hond of kat aan een behandeling toe is, dan kunt u met assistente Janice een controle afspraak maken. Zij heeft diverse nascholingen gevolgd op dit vakgebied en zij assisteert bij de meeste behandelingen. Bel ons voor een controle afspraak: 036-5324912.

Tandheelkunde - Dierenkliniek Buitenmere
Tandheelkunde - Dierenkliniek Buitenmere