Het team van Dierenkliniek Buitenmere

Bij dierenkliniek Buiten-Mere werken 4 dierenartsen en 7 assistentes. Uiteraard allemaal dierenliefhebbers. Samen vormen wij een enthousiast team dat zich inzet voor de gezondheid van uw huisdier!

Onze dierenartsen

Dierenkliniek Buitenmere - Almere Buiten

Cor Ebeli

Van jongs af aan had ik maar 1 toekomstbeeld: dierenarts worden! Met wat omwegen is dat gelukt en sinds 1992 woon en werk ik met veel plezier in Almere. Samen met mijn vrouw en collega Lilian Ebeli-Hünen hebben we de praktijk opgebouwd. Eerst op de Evenaar en 2 jaar later op het Rosarium.  Ik houd van de dagelijkse zaken op de praktijk. Het omgaan met de dieren en het contact met de eigenaren maken het werk leuk. Naast de consulten hebben met name chirurgie en oogheelkunde mijn interesse. Daarin heb ik in de loop der jaren veel nascholing gevolgd. Ook de kattengeneeskunde heeft mijn interesse. Dit heeft er o.a toe geleid dat onze praktijk als eerst in Flevoland het predicaat “CatFriendly Practice” kreeg.
In mijn vrije tijd ben ik in de tuin aan het werk of ga ik met mijn Boxers aan de wandel: weer of geen weer, lekker de polder in of naar het Erkemederstrand.

Dierenkliniek Buitenmere

Cathelijn Rijnders (Zeist).

Na 1 jaar in Antwerpen gelukkig toch ingeloot voor Utrecht en daar haar studie afgemaakt. Sinds 2001 bij ons werkzaam. Opgegroeid met katten, maar nu in bezit van 1 Ijslandse pony. Naast de consulten hebben vooral de chirurgie en anesthesie haar interesse.

Dierenkliniek Buitenmere

Lilian Ebeli-Hünen (Sittard).

Als middelbare scholier al als vrijwilliger bij het asiel werkzaam. Na afronding van haar studie in Utrecht samen met Cor de praktijk opgebouwd. Van jongs af aan cavia fan. Later (natuurlijk) ook hond en kat. Zij houdt zich vooral bezig met de tandheelkunde. Op dit gebied heeft ze vele nascholingen gevolgd. Daarnaast volgt zij alle konijnen en knaagdieren nascholingen dus voor specifieke vragen op dit gebied kunt u bij haar terecht.

Dierenkliniek Buitenmere

Wendy de Pagter (Den Haag).

Al jaren kwam zij bij ons als cliënt over de vloer en na haar afstuderen in Utrecht in 2013 is ze bij ons werkzaam. Bazin van 4 katten en 2 konijnen. Naast haar baan in het onderwijs (aan de opleiding voor dierenarts-assistentes), doet ze bij ons 2 avonden in de week de consulten.

Onze assistentes

Priscilla van Dolder met American Staffordshire Terriër Shadow.

Na afronding van de paraveterinaire opleiding in Barneveld in 2008 is zij bij ons komen werken. Priscilla is onze praktijkmanager. Daarmee is zij bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de werkroosters. Tevens doet zij de jonge honden checks.

Annechien Suir met Entlebucher Sennenhond Amigo.

Na een studie informatica aan de universiteit van Amsterdam toch maar de overstap naar paraveterinair gemaakt. Sinds 2009 bij ons werkzaam. Momenteel volgt zij de opleiding voor gedragstherapie bij katten dus voor vragen op dit gebied kunt u bij haar terecht.

Foto volgt

Donna Scheffer

Donna is sinds 2019 bij ons werkzaam. Zij heeft eerst bij ons stage gelopen en nadat zij haar opleiding tot paraveterinair in Barneveld had afgerond kon ze meteen aan de slag bij ons op de kliniek. Zelf heeft ze 2katten.

Janice Olenroot met Rottweiler Senna.

Janice werkt sinds 2016 bij ons. Tijdens haar studie voor paraveterinair had ze al bij ons stage gelopen, dus we volgen haar al een tijdje. Naast Senna heeft ze nog een grote hond, 3 katten en 2 konijnen.

Foto volgt

Annette Moriën is sinds 2019 weer bij ons werkzaam.  Na een aantal jaren bij ons te hebben gewerkt werd het tijd voor een carrière switch maar ze bleef het werk missen dus nu werkt ze weer een aantal avonden aan de balie. Bazin van een Stafford Terrier.

Jeanny Kempe

Mijn naam is Jeanny Kempe. Sinds mei 2019 ben ik werkzaam bij dierenkliniek Buiten-Mere. Een stiekeme droom die uitkomt. Als kind kwam ik hier al als patiënt met mijn eigen diertjes en tijdens mijn opleiding heb ik hier stage gelopen. Deze praktijk spreekt mij erg aan vanwege zijn werkwijze, klantvriendelijkheid, het team en de patiënten.

Thuis geniet ik van mijn eigen diertjes. Ik heb drie honden; een Alaskan Malamute, een Siberische Husky en sinds kort ook een Pomeriaan (dwergkees). Daarnaast heb ik ook twee cavia’s.

Heeft u een pup met de leeftijd van ongeveer 7 maanden oud ? Dan bent u van harte welkom bij mij voor een jonge honden check. Hierbij kijk ik de hond helemaal na, zal ik u adviseren waar nodig en heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen. Hiervoor krijgt u per post een uitnodiging opgestuurd!

Tot ziens in de praktijk!

Veronique Kuiper

Hoi! Mijn naam is Veronique en samen met mijn vriend, onze kruising Dingodog Duque, konijn en 3 tamme ratten woon ik sinds 2016 in Lelystad waar we elke ochtend kunnen genieten van een vers eitje van ons toompje van 8 kippen.

Ik ben geboren in Den Haag en opgegroeid met katten, een hond en vele kleine knagers. Na school ging ik altijd snel naar huis zodat ik weer met mijn dierenvriendjes kon knuffelen. Tijdens het zoeken naar een passende opleiding na mijn middelbare school kwam ik erachter dat ik van mijn hobby mijn werk kon maken door een studie te volgen voor Dierenarts of Paraveterinair Dierenartsassistente.

Na het succesvol afronden van mijn studie Paraveterinair Dierenartsassistente in juni 2016 te Gouda, zocht ik meer uitdaging en heb ik mijn veilige thuishaven achter me gelaten door te verhuizen naar het, voor mij verre, Lelystad. Waar ik op dit moment bezig met het afronden mijn studie Diergezondheid- en Management aan Aeres Hogeschool in Dronten.

In mijn vrije tijd wandel ik graag met Duque in de bossen of op het strand, vaak neem ik dan mijn camera mee om nog een paar mooie plaatjes te schieten van hem en de omgeving.
Naast wandelen en fotografie relax ik graag met muziek of ben ik op de bank te vinden met een goed boek, een serie of film.

Sinds oktober 2019 mag ik met veel trots deel uitmaken van een leuk en gezellig team. Ik ben 4 dagen per week te vinden achter de balie, in de spreekkamer of in de operatiekamer om te assisteren en aan de andere kant van de telefoonlijn.

Ik zie u graag terug in de kliniek!