Het team van Dierenkliniek Buitenmere

Bij dierenkliniek Buiten-Mere werken 4 dierenartsen en 5 assistentes. Uiteraard allemaal dierenliefhebbers. Samen vormen wij een enthousiast team dat zich inzet voor de gezondheid van uw huisdier!

Onze dierenartsen

Dierenkliniek Buitenmere - Almere Buiten

Cor Ebeli (Haarlem).

Van jongs af aan vastbesloten om dierenarts te worden. Na 1 jaar in Gent te hebben gestudeerd toch de overstap naar Utrecht kunnen maken en daar in 1990 afgestudeerd. Vervolgens waargenomen en sinds 1992 eigenaar van de praktijk. Opgegroeid met Boxers. Nu in bezit van 1 Border Terriër, 2 Boxers, 1 Maine Coon en 12 cavia’s. Naast de consulten hebben met name chirurgie en oogheelkunde hebben zijn interesse.

Dierenkliniek Buitenmere

Cathelijn Rijnders (Zeist).

Na 1 jaar in Antwerpen gelukkig toch ingeloot voor Utrecht en daar haar studie afgemaakt. Sinds 2001 bij ons werkzaam. Opgegroeid met katten, maar nu in bezit van 1 hond en 1 Ijslandse pony. Naast de consulten hebben vooral de chirurgie en anesthesie haar interesse.

Dierenkliniek Buitenmere

Lilian Ebeli-Hünen (Sittard).

Als middelbare scholier al als vrijwilliger bij het asiel werkzaam. Na afronding van haar studie in Utrecht samen met Cor de praktijk opgebouwd. Van jongs af aan cavia fan. Later (natuurlijk) ook hond en kat. Zij houdt zich vooral bezig met de tandheelkunde. Op dit gebied heeft ze vele nascholingen gevolgd. Daarnaast volgt zij alle konijnen en knaagdieren nascholingen dus voor specifieke vragen op dit gebied kunt u bij haar terecht.

Dierenkliniek Buitenmere

Wendy de Pagter (Den Haag).

Al jaren komt zij bij ons als cliënt over de vloer en na haar afstuderen in Utrecht in 2013 is ze bij ons  werkzaam. Bazin van 4 katten en 1 konijn. Naast haar baan in het onderwijs (aan de opleiding voor dierenarts-assistentes), doet ze bij ons 2 avonden in de week de consulten.

Onze assistentes

Anita Kooi met Rhodesian Ridgeback Zuri.

Na haar studie voor paraveterinair in Barneveld is zij in 1998 bij ons komen werken. Anita is onze vraagbaak op het gebied van hondengedrag. In juni 2015 heeft zij bij Dogvision het onderdeel gedragstherapie (5e module) afgerond. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor onze voedingslijn. U kunt met uw vragen bij haar terecht. Bijvoorbeeld op het gebied van verantwoord afvallen en van voedingsallergiën

Priscilla van Dolder met American Staffordshire Terriër Shadow.

Na afronding van de paraveterinaire opleiding in Barneveld in 2008 is zij bij ons komen werken. Priscilla is onze praktijkmanager. Daarmee is zij bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de werkroosters. Tevens doet zij de jonge honden checks.

Annechien Suir met Entlebucher Sennenhond Amigo.

Na een studie informatica aan de universiteit van Amsterdam toch maar de overstap naar paraveterinair gemaakt. Sinds 2009 bij ons werkzaam. Momenteel volgt zij de opleiding voor gedragstherapie bij katten dus voor vragen op dit gebied kunt u bij haar terecht.

Willemijn Altena met haar schapen.

Als klein meisje kwam ze al bij ons op de kliniek. Na haar opleiding tot paraveterinair heeft ze vervolgens aan de universiteit in Wageningen gestudeerd. Na haar afstuderen op het gebied van probleemgedrag bij honden, is zij in 2011 bij ons komen werken. Zelf heeft ze 3 honden en is ze mede verantwoordelijk voor het beheer van een flinke schaapskudde.

Janice Olenroot met Rottweiler Senna.

Janice werkt sinds 2016 bij ons. Tijdens haar studie voor paraveterinair had ze al bij ons stage gelopen, dus we volgen haar al een tijdje. Naast Senna heeft ze nog een grote hond, 3 katten en 2 konijnen.