Het team van Dierenkliniek Buitenmere

Bij dierenkliniek Buiten-Mere werken 4 dierenartsen en 6 assistentes. Uiteraard allemaal dierenliefhebbers. Samen vormen wij een enthousiast team dat zich inzet voor de gezondheid van uw huisdier!

Onze dierenartsen

Dierenkliniek Buitenmere - Almere Buiten

Cor Ebeli (Haarlem).

Van jongs af aan vastbesloten om dierenarts te worden. Na 1 jaar in Gent te hebben gestudeerd toch de overstap naar Utrecht kunnen maken en daar in 1990 afgestudeerd. Vervolgens waargenomen en sinds 1992 eigenaar van de praktijk. Opgegroeid met Boxers. Nu in bezit van 2 Boxers, 1 Maine Coon en 12 cavia’s. Naast de consulten hebben met name chirurgie en oogheelkunde zijn interesse.

Dierenkliniek Buitenmere

Cathelijn Rijnders (Zeist).

Na 1 jaar in Antwerpen gelukkig toch ingeloot voor Utrecht en daar haar studie afgemaakt. Sinds 2001 bij ons werkzaam. Opgegroeid met katten, maar nu in bezit van 1 Ijslandse pony. Naast de consulten hebben vooral de chirurgie en anesthesie haar interesse.

Dierenkliniek Buitenmere

Lilian Ebeli-Hünen (Sittard).

Als middelbare scholier al als vrijwilliger bij het asiel werkzaam. Na afronding van haar studie in Utrecht samen met Cor de praktijk opgebouwd. Van jongs af aan cavia fan. Later (natuurlijk) ook hond en kat. Zij houdt zich vooral bezig met de tandheelkunde. Op dit gebied heeft ze vele nascholingen gevolgd. Daarnaast volgt zij alle konijnen en knaagdieren nascholingen dus voor specifieke vragen op dit gebied kunt u bij haar terecht.

Dierenkliniek Buitenmere

Wendy de Pagter (Den Haag).

Al jaren kwam zij bij ons als cliënt over de vloer en na haar afstuderen in Utrecht in 2013 is ze bij ons werkzaam. Bazin van 4 katten en 2 konijnen. Naast haar baan in het onderwijs (aan de opleiding voor dierenarts-assistentes), doet ze bij ons 2 avonden in de week de consulten.

Onze assistentes

Priscilla van Dolder met American Staffordshire Terriër Shadow.

Na afronding van de paraveterinaire opleiding in Barneveld in 2008 is zij bij ons komen werken. Priscilla is onze praktijkmanager. Daarmee is zij bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de werkroosters. Tevens doet zij de jonge honden checks.

Annechien Suir met Entlebucher Sennenhond Amigo.

Na een studie informatica aan de universiteit van Amsterdam toch maar de overstap naar paraveterinair gemaakt. Sinds 2009 bij ons werkzaam. Momenteel volgt zij de opleiding voor gedragstherapie bij katten dus voor vragen op dit gebied kunt u bij haar terecht.

Foto volgt

Donna Scheffer

Donna is sinds 2019 bij ons werkzaam. Zij heeft eerst bij ons stage gelopen en nadat zij haar opleiding tot paraveterinair in Barneveld had afgerond kon ze meteen aan de slag bij ons op de kliniek. Zelf heeft ze 2katten.

Janice Olenroot met Rottweiler Senna.

Janice werkt sinds 2016 bij ons. Tijdens haar studie voor paraveterinair had ze al bij ons stage gelopen, dus we volgen haar al een tijdje. Naast Senna heeft ze nog een grote hond, 3 katten en 2 konijnen.

Foto volgt

Annette Moriën is sinds 2019 weer bij ons werkzaam.  Na een aantal jaren bij ons te hebben gewerkt werd het tijd voor een carrière switch maar ze bleef het werk missen dus nu werkt ze weer een aantal avonden aan de balie. Bazin van een Stafford Terrier.

Foto volgt

Jeanny Kempe is ook sinds 2019 bij ons werkzaam maar ook haar kennen we al veel langer. Tijdens haar opleiding heeft ze bij ons stage gelopen en daarna heeft ze elders in de praktijk gewerkt. Een nieuw gezicht dus voor de cliënten maar voor ons vertrouwd. Zelf heeft ze 2 cavia’s en 2 honden; een Alaska Malamute en een Siberische Husky.