Het team van Dierenkliniek Buiten-Mere

Wij zijn een team van zeer enthousiaste dierenliefhebbers die zich met liefde inzet voor de gezondheid van uw huisdier!
Graag stellen we ons wat beter aan u voor.

Onze dierenartsen

Wendy de Pagter dierenarts

Cathelijn, dierenarts

Lianne, dierenarts

Suzanne de boer dierenarts

Suzanne, dierenarts

Henriette, dierenarts

Kim Wools

Kim, dierenarts

Wilma, dierenarts

Onze paraveterinairen

Anita

Anita

Donna

Janice

Annechien

Leandra

Angelique

Madelon

Madelon

Annette

Patricia

Shirley

Shirley

Cor & Lilian Ebeli

Cor Ebeli en Lilian Ebeli

Dierenartsenechtpaar Cor & Lilian Ebeli

In 1992 hebben Cor & Lilian gezamenlijk deze kliniek opgericht en hebben ruim 28 jaar met liefde voor u en uw huisdier(en) klaar gestaan. Helaas moeten we vanaf juni 2020 afscheid van hen nemen omdat ze van hun welverdiende pensioen gaan genieten. Zij schrijven u het volgende:

“Beste Freek, Gillian, Mette, Toffee, Knoepert, Vlokje, Emmie, Bentley en alle andere honden, katten, konijnen, cavia’s, kleine knagers en vogels van Dierenkliniek Buiten-Mere,

Na ruim 28 jaar bijna dag en nacht voor jullie te hebben klaar gestaan, hebben wij besloten om met pensioen te gaan. Per 1 juni stoppen wij met werken. Zoals jullie waarschijnlijk wel gemerkt hebben, zijn wij de afgelopen maanden steeds minder gaan werken en zijn er een aantal nieuwe dierenartsen bijgekomen. Inmiddels hebben zij het reilen en zeilen in de praktijk leren kennen en staan te popelen om zelfstandig aan de slag te gaan. Oude rotten Wendy en Cathelijn zullen ervoor zorgen dat dierenkliniek Buiten-Mere blijft draaien zoals jullie gewend zijn. Vorig jaar hebben wij het management van de kliniek al overgedragen aan Wendy en we hebben het volste vertrouwen dat de kliniek bij haar in goede handen blijft.
Voorlopig gaan wij thuis genieten van onze vrijheid en onze tijd besteden aan alle interesses waar de afgelopen jaren geen tijd voor was: extra aandacht voor de honden, de kat en de cavia’s, de tuin, alle klussen in huis, wandelen, fietsen, breien, piano spelen, Frans en Spaans leren, cursus bridge en o ja, ook weer eens een boek lezen.

We hebben vanaf het allereerste begin op de Evenaar altijd met veel plezier voor jullie en je baasjes klaar gestaan. In de loop van de jaren is de praktijk steeds verder gegroeid en kwamen er langzaam steeds meer dierenartsen, assistentes en ondersteunend personeel bij. Het is inmiddels een kliniek geworden waar wij heel trots op zijn en wij zijn ervan overtuigd dat, ook zonder ons, de zorg voor jullie gezondheid in uitstekende handen is.

Helaas is het door de Corona-crisis niet mogelijk om een afscheidsfeest te organiseren om jullie persoonlijk allemaal gedag te zeggen. Door middel van deze brief willen we jullie en jullie baasjes het allerbeste wensen.

Veel liefs en goede gezondheid, Cor & Lilian”